O nama

Osnovna djelatnost Društva je prerada plastičnih masa tehnologijom injekcijskog brizganja plastike, proizvodnja elektroinstalacijskog materijala i ostalih proizvoda od plastike te trgovina na veliko.

Tvrtka Mandeks d.o.o. (lokacija Solin) je osnovana 2015. godine od strane TEM Mandeks d.o.o. iz Širokog Brijega. Kao obiteljsko proizvodna tvrtka, TEM Mandeks posluje od 1993. godine.

Na lokaciji Solin nudimo usluge brizganja plastičnih proizvoda, montaže i dorade na plastičnim proizvodima, a našu pouzdanost kao partnera jamči zadovoljavanje strogih zahtijeva autoindustrije.

Politika kvalitete

Temelj naše politike kvalitete je međunarodni standard upravljanja kvalitetom IATF 16949:2016 i posebni zahtjevi naših kupaca.

Održavanje partnerskih odnosa između tvrtke i poslovnih partnera

Poseban naglasak nam je na kontinuiranom poboljšanju s ciljem unapređenja kvalitete i povećanja zadovoljstva naših poslovnih partnera.

Zadovoljstvo kupaca sa proizvodima i uslugama

Tvrtka Mandeks d.o.o. kupcima pruža vrhunske proizvode i usluge koristeći najmodernije tehnologije. Temelj našeg poslovanja je partnerski odnos s kupcima zasnovan na povjerenju. Cilj nam je priznanje od strane naših kupaca da smo za njih pouzdan partner. Postizanje tog cilja ostvarujemo korištenjem najmodernijih tehnologija i Industrije 4.0.

Kontinuirano poboljšavanje uvjeta za inovativniji i uspješniji rad

Uspjeh naše tvrtke temelji se na našim zaposlenicima. Zaposlenici su najveća vrijednost i ključna uloga u poslovanju tvrtke. Potičemo međusobnu suradnju na svim razinama koja se temelji na povjerenju i uzajamnom uvažavanju. Najvažniji cilj nam je briga za sigurnost, zdravlje, obrazovanje i napredak naših zaposlenika.

Društveno odgovorno poslovanje

Mandeks d.o.o. nastoji razvijati poslovanje koje je uravnoteženo i podjednako odgovorno u svim segmentima društveno odgovornog poslovanja:

Pozitivni ekonomski učinak na zajednicu

Zdravlje i sigurnost zaposlenika

Očuvanje okoliša

Želite raditi u vodećoj firmi za izradu proizvoda od plastike?

Pošalji nam svoj životopis

Kako do nas?

Matoševa 8, Solin

Ponedjeljak - Petak, 8 - 16h

Imate ideju koji želite pretvoriti u realnost?

Javite nam se s povjerenjem